|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

ZAUJÍMAVÁ PONUKA! / OPATROVANIE SENIORA PRI MNÍCHOVE

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
ZAUJÍMAVÁ PONUKA! / OPATROVANIE SENIORA PRI MNÍCHOVE
Do dedinky Hohenbrunn, vzdialenej 16 km od Mníchova, hľadáme skúsenú opatrovateľku (30-65 rokov) k 63 – ročnému pánovi (171 cm, 64 kg), ktorý žije v dome so záhradou spolu so svojou manželkou, ktorá je vo výbornej zdravotnej kondícii, všetko vykonáva sama a nepotrebuje opateru. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má zabezpečenú samostatnú izbu s vlastnou kúpeľňou a pripojením na internet.
Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacient trpí bežnou stareckou slabosťou, začína sa u neho prejavovať inkontinencia, prekonal porážku a bolo mu diagnostikované onkologické ochorenie (rakovina mozgu).
Pohyblivosť: mobilita pacienta je narušená následkom prekonanej porážky, ktorá spôsobila ochrnutie ľavej strany tela. Pacient dokáže prejsť pár krokov s pomocou, inak využíva rolátor, chodítko aj invalidný vozík.
Opatrovateľka má v rámci domácnosti na starosti pranie, žehlenie aj varenie, v prípade, že manželka pacienta nie je doma. V opačnom prípade varí rada sama, ale bolo by priaznivé, keby jej opatrovateľka vypomohla. Pacient potrebuje dohľad pri dodržiavaní pitného režimu a čiastočne s aj pomoc pri jedení. Ďalej sa vyžaduje asistencia pri prezliekaní a celotelovej hygiene. Pacient by zároveň ocenil spoločné rozhovory, hry a prechádzky. Nočné vstávanie je potrebné len príležitostne, nakoľko bežne s pacientom vstáva jeho manželka.
Na tejto pozícii sa prikladá dôraz na skúsenosti opatrovateľky, ktorá by read more

Reason: Ponuka práce

PriceIn text
AdvertiserVIP - Complet s.r.o.
User typeCitizen
LocationSlovakia, Žilina Region, Trenčín Region, Košice Region, Banská Bystrica Region, Prešov Region, Bratislava Region, Trnava Region, Nitra Region
ContactSend email
Phone no.+421 948 719 494
CategoriesWorking abroad, Health
Created26.06.2018 11:32
Valid toValid indefinitely
Updated26.06.2018, 11:32
Ad ID54235
Updated: 26.06.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more