|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Dobrá ponuka, jednoduché opatrovanie

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Dobrá ponuka, jednoduché opatrovanie
Peissenberg – VÝBORNÁ PONUKA!!! NENÁROČNÉ OPATROVANIE / BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA /nástup 14.7.2018 / turnus 1 mesiac (základ) / potrebná pokročilá nemčina
Do mestečka Peiβenberg, neďaleko Mníchova, hľadáme opatrovateľku k 85 – ročnej pani (168 cm, 80 kg), ktorá žije sama a chová jedno domáce zvieratko – vtáčika. PONUKA JE VYNIKAJÚCA najmä pre jej jednoduchosť a množstvo voľného času pre opatrovateľku až 3x do týždňa! Od stredy do piatku totiž pacientka navštevuje v čase 8:30-16:30 centrum seniorov. V tom istom mestečku bývajú deti pacientky, ktoré sú v prípade potreby na pomoci. Opatrovateľka má zabezpečenú vlastnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka bola zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrovania (z piatich).
Ošetrovateľská služba: domácnosť v súčasnosti navštevuje ošetrovateľská služba, avšak jej ďalšie návštevy sa po príchode opatrovateľky neočakávajú.
Zdravotný stav: pacientka je čiastočne inkontinentná – toaletu navštevuje sama, avšak je potrebné dohliadať, či je toaleta za ňou čistá. Po duševnej stránke je úplne v poriadku, býva však často unavená a potrebuje motiváciu zo strany opatrovateľky, aby trochu pookriala. Diagnostikované jej neboli žiadne závažnejšie ochorenia, len vyšší krvný tlak a zhoršený sluch.
Pohyblivosť: pacientka je samostatne mobilná, nepotrebuje žiadne oporné pomôcky.
Opatrovateľka má vzhľadom na relatívne dobrý zdravotný stav pacientky na starosti najmä domácnosť, teda varenie, pranie, žehlenie a udržiavanie poriadku. O read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created03.07.2018 12:51
Valid toValid indefinitely
Updated03.07.2018, 12:51
Ad ID54304
Updated: 03.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more