|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie v Nemecku - nová pozícia

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie v Nemecku - nová pozícia
Niederdürenbach – Opatrovanie v NEMECKU s nástupom ČÍM SKÔR/potrebná mierne pokročilá až pokročilá znalosť nemeckého jazyka a VODIČSKÝ PREUKAZ
Do mestečka Niederdürenbach, neďaleko mesta Bonn, hľadáme opatrovateľku k 78- ročnému pánovi (178 cm, 75 kg), ktorý býva v dome spolu so svojou družkou. Pani je v dobrej zdravotnej kondícií a nevyžaduje si starostlivosť. V domácnosti sa nachádza jeden malý psík. Opatrovateľka môže byť aj fajčiarka. Má zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacient je zaradený do 3. stupňa ošetrenia.
Zdravotný stav: pacient trpí stareckou slabosťou a demenciou, má zavedený katéter. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne.
Pohyblivosť: pacient sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka alebo rolátora. Je potrebné mu byť nápomocný a tak predchádzať možným pádom a úrazom. V domácnosti je k dispozícií aj výťah.
Do náplne práce opatrovateľky patrí starostlivosť o pacienta, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, pohybe, vstávaní, presune na vozík, na toaletu alebo sprevádzanie k lekárovi. Jej úlohou je aj starostlivosť o domácnosť (nákupy, upratovanie, varenie, pranie, žehlenie). Pacient ocení aj spoločné trávenie času, rozhovory alebo prechádzky po okolí.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: čím skôr
Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1410 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach) read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created10.07.2018 15:18
Valid toValid indefinitely
Updated10.07.2018, 15:18
Ad ID54364
Updated: 10.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more