|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Výborná ponuka v Nemecku

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Výborná ponuka v Nemecku
Bad Säckingen – Výborná ponuka v Nemecku /OPATROVANIE BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA /nástup 21.7.2018/turnus 4-6 týždňov /postačujú lepšie základy nemčiny
Do pôvabného mesta Bad Säckingen, ležiacom pri nemecko-švajčiarskej hranici, hľadáme srdečnú a spoľahlivú opatrovateľku (45 rokov a viac) k 92 – ročnej pani (166 cm, 59 kg), ktorá žije sama v dome, nachádzajúcom sa v centre mesta, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. V domácnosti nechová žiadne domáce zvieratá.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. stupňa ošetrovania.
Ošetrovateľská služba: domácnosť nenavštevuje žiadna ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacientka netrpí demenciou, ani sa u nej neprejavujú ťažkosti s inkontinenciou, hygienické potreby nosí len preventívne počas noci. Nočné vstávanie nebolo doposiaľ potrebné.
Pohyblivosť: pacientka bola doposiaľ plne mobilná s oporou palice, avšak po operácii bedrového kĺbu je odkázaná na invalidný vozík. Všetky potrebné zdravotnícke pomôcky ako ošetrovateľské lôžko či zdvíhacie zariadenia, sú k dispozícii.
Úlohou opatrovateľky je starostlivosť o pacientku (pomoc pri osobnej hygiene, pohybe, presunoch, prezliekaní) a taktiež starostlivosť o domácnosť (varenie, upratovanie, pranie, žehlenie), pričom syn pacientky je veľmi nápomocný pri všetkých domácich prácach, vrátane nákupov a sprevádzania k lekárom. Pani je milá, pokojná a priateľská. Má rada sledovanie filmov a lúštenie krížoviek.
Dĺžka turnusu: 4 alebo 6 týždňov; nástup: read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created13.07.2018 15:31
Valid toValid indefinitely
Updated13.07.2018, 15:31
Ad ID54403
Updated: 13.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more