|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie páru pri Mníchove

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie páru pri Mníchove
Germerswang – opatrovanie PÁRU – pozícia pri MNÍCHOVE/nástup od 25.7.2018 /turnus 1 mesiac/ potrebná dobrá znalosť Nemčiny
Do dedinky Germerswang, ležiacej v blízkosti Mníchova, hľadáme opatrovateľku k 93-ročnému pánovi (175cm, 100kg) a 93-ročnej pani (160cm, 65kg). Manželia bývajú v rodinnom dome a nemajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má v dome zabezpečenú samostatnú izbu s kúpeľňou a s pripojením na internet. V prípade potreby vie byť opatrovateľke nápomocná dcéra manželov.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 3. a pacient do 4. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť denne navštevuje ošetrovateľská služba, ktorá má na starosti pichanie inzulínu a umývanie pána.
Zdravotný stav: pacientka má demenciu, je inkontinentná a má kardiostimulátor. Pacient je duševne v poriadku, má cukrovku a je inkontinentný. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne, pri návšteve toalety.
Pohyblivosť: pacient je úplne ležiaci a pani viac menej tiež. V domácnosti sú k dispozícií pomôcky ak polohovacia posteľ, zdvíhacie zariadenie a invalidný vozík. Pacient dokáže sedieť vo vozíku max. 30 min (napr. pri jedle) a potom je potrebné ho opäť presunúť do postele.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientov, do čoho spadá osobná hygiena, polohovanie, pomoc pri presune, jedle-kŕmenie. Jej úlohou je taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). V prípade záujmu je k dispozícií bicykel. Voľný ča read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created13.07.2018 15:45
Valid toValid indefinitely
Updated13.07.2018, 15:45
Ad ID54404
Updated: 13.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more