|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie pri Bodensee bez nočného vstávania

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie pri Bodensee bez nočného vstávania
Ravensburg – opatrovanie BEZ NOČNÉHO VSTÁVANIA/turnus 1 mesiac / nástup medzi 1-8.8.2018/potrebná dobrá znalosť nemeckého jazyka/ NEFAJČIARKA
Do mestečka Ravensburg, neďaleko jazera Bodensee, hľadáme opatrovateľku k 77-ročnej pani (161 cm, 65 kg), ktorá býva sama v dome, kde má opatrovateľka zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet. V domácnosti sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. Približne 5 kilometrov od pacientky býva jej dcéra, ktorá je v prípade potreby nápomocná.
Stupeň ošetrenia: pacientka nebola zatiaľ zaradená do žiadneho stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť preto ani nenavštevuje ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacientka je duševne v poriadku. Má cukrovku, prekonala porážku a je inkontinentná. Od porážky nevie ešte vždy nájsť tie správne slová, ale stále sa to zlepšuje. Je potrebné jej pomáhať pri návšteve toalety. Nočné vstávanie nie je potrebné.
Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje s pomocou invalidného vozíčka. Po porážke mala pravú stranu ochrnutú, ale robí pokroky a noha je už v lepšom stave. Je potrebné byť jej nápomocný, aby sa jej stav aj naďalej zlepšoval.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, pohybe, vstávaní, prezliekaní, návšteve toalety a sprevádzanie k lekárovi. Na starosti má taktiež domáce práce ako upratovanie, varenie, pranie, žehlenie a nakupovanie. Obchod sa nachádza približne pol kilometra od domu a k dispozícií je aj a read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created20.07.2018 14:39
Valid toValid indefinitely
Updated20.07.2018, 14:39
Ad ID54492
Updated: 20.07.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more