|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie pre opatrovateľa alebo opatrovateľku

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie pre opatrovateľa alebo opatrovateľku
Baierbrunn – DOBRÁ ponuka pre OPATROVATEĽA alebo OPATROVATEĽKU – opatrovanie PÁRU pri MNÍCHOVE/nástup od 05.09.2018 /turnus 1 mesiac/ potrebná dobrá znalosť Nemčiny
Do malého mesta Baierberunn, ležiacej v blízkosti Mníchova, hľadáme opatrovateľa alebo opatrovateľku k 81-ročnému pánovi (171cm, 60 kg) a 77-ročnej pani (151 cm, 52 kg). Manželia bývajú v rodinnom dome a nemajú žiadne domáce zvieratá. V samostatnej časti domu býva dcéra manželov, ktorá je v prípade potreby nápomocná. Opatrovateľ/ka má v dome zabezpečenú samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 4. a pacient do 5. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacientka prekonala srdcový infarkt a porážku, má demenciu a epilepsiu na ktorú berie tabletky. Preventívne nosí inkontinenčné vložky. Pacient trpí taktiež stareckou demenciou, má parkinsonovu chorobu, depresiu a je čiastočne inkontinentný. Nočné vstávanie je potrebné príležitostne.
Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka. Pacient dokáže prejsť zopár krokov sám a taktiež využíva invalidný vozík. Je potrebné byť im nápomocný.
Opatrovateľ/ka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientov, do čoho spadá osobná hygiena, pomoc pri pohybe, vstávaní, jedle a prezliekaní. Za úlohu má taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). Pacienti ocenia taktiež spoločnú zábavu, tráven read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created21.08.2018 15:37
Valid toValid indefinitely
Updated21.08.2018, 15:37
Ad ID54850
Updated: 21.08.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more