|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie pri Mníchove

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie pri Mníchove
Ebenhausen – PONUKA OPATROVANIA s nástupom od 03.09.2018/ s mierne až stredne pokročilou nemčinou/ VODIČSKÝ PREUKAZ výhodou/možný FINANČNÝ BONUS
Do dedinky Ebenhausen, ktorá sa nachádza v Bavorsku v blízkosti Mníchova, hľadáme milú a priateľskú opatrovateľku k 90-ročnej pani (160 cm, 60 kg) a jej 93-ročnej sestre (175 cm, 60 kg), ktoré bývajú v dome a nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s internetom. Pacientka je v nemocnici, takže starostlivosť si momentálne vyžaduje len jej sestra. Vrátiť sa má v priebehu septembra, kedy bude potrebná opatera oboch, k čomu bude prispôsobený aj plat.
Stupeň ošetrenia: pacientka aj jej sestra sú zaradené do 1. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť nenavštevuje ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacientka trpí začínajúcou inkontinenciou. Má ťažkosti s chôdzou a so zrakom. Sestra má stareckú demenciu, inkontinenciu, epilepsiu, ktorá je pod kontrolou a trochu pomalšie rozpráva. Nočné vstávanie je potrebné iba príležitostne.
Pohyblivosť: obe využívajú pri pohybe rolátor. Pri pohybe je potrebné byť im nápomocný a tak predchádzať možným pádom, či úrazom. V domácnosti je aj polohovacia posteľ.
Úlohou opatrovateľky je zatiaľ starostlivosť o pacientkinu sestru (pomoc pri osobnej hygiene, pri pohybe, presune na toaletu a prezliekaní). Po príchode pacientky z nemocnice starostlivosť aj o ňu. Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti aj bežné domáce práce ako varenie, up read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created23.08.2018 16:03
Valid toValid indefinitely
Updated23.08.2018, 16:03
Ad ID54870
Updated: 23.08.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more