|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie v Bavorsku bez nočného vstávania

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie v Bavorsku bez nočného vstávania
Waldkraiburg – OPATROVANIE v BAVORSKU/nástup prvý septembrový týždeň/potrebný VODIČSKÝ PREUKAZ a mierne pokročilá až pokročilá úroveň nemčiny/BEZ nočného vstávania/možný FINANČNÝ BONUS
Do mestečka Waldkraiburg, ktoré sa nachádza v Bavorsku, hľadáme opatrovateľku k 77-ročnej pani (160cm), ktorá býva sama v dome. V domácnosti je jedna mačka, ktorú je potrebné kŕmiť. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s kúpeľňou a pripojením na internet.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba za účelom podávania liekov. 3 krát týždenne (40minút) má pacientka ergoterapiu.
Zdravotný stav: pacientka je duševne v poriadku. Je čiastočne inkontinentná a má osteoporózu. Má dobrý spánok a nočné vstávanie nie je potrebné.
Pohyblivosť : pacientka sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka, je potrebné jej pomáhať pri vstávaní a presune na vozík. Pri dvíhaní je nápomocná.
Dĺžka turnusu: 1 mesiac/ základná dĺžka turnusu, nástup: prvý septembrový týždeň
Ponúkaná mzda: 8, 84€/hod. brutto
Orientačná čiastka za turnus do výšky 1240 € vrátane diét a príspevku na cestovný lístok (pre bližšie informácie sa kontaktujte na uvedených tel. číslach).
Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU. Vyššia čiastka za turnus 1340 € je teda určená opatrovateľkám, ktoré získajú na ďalšiu z našich pozícií novú opatrovateľku (svoju známu a pod.).
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu st read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created30.08.2018 15:09
Valid toValid indefinitely
Updated30.08.2018, 15:09
Ad ID54935
Updated: 30.08.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more