|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie pána pri švajčiarskych hraniciach

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie pána pri švajčiarskych hraniciach
Hohentengen – PONUKA OPATROVANIA s nástupom 22.09.2018/s mierne pokročilou až pokročilou úrovňou nemčiny/ bez NOČNÉHO VSTÁVANIA/ potrebný VODIČSKÝ PREUKAZ.
Do dedinky Hohentengen, nachádzajúcej sa na západe pri švajčiarskych hraniciach hľadáme opatrovateľku k 88-ročnému pánovi (172 cm, 71 kg), ktorý býva v dome spolu so svojou manželkou. Manželka je ležiaca, starostlivosť o ňu preberá ošetrovateľská služba, ktorá ju denne navštevuje. Úlohou opatrovateľky je len raz denne vymeniť hygienické pomôcky. V domácnosti sa nechovajú žiadne domáce zvieratá. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s kúpeľňou a s pripojením na internet. Opatrovateľka, ktorá nastúpi na túto pozíciu a nájde novú opatrovateľku na ďalšiu z našich pozícii, získa FINANČNÚ ODMENU.
Stupeň ošetrenia : pacient je zaradený do 3. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť kvôli starostlivosti o manželku pacienta navštevuje niekoľko krát denne ošetrovateľská služba.
Zdravotný stav: pacient je inkontinentný a má zavedený močový katéter. Taktiež má cukrovku a vysoký krvný tlak. Nočné vstávanie nie je potrebné.
Pohyblivosť: pacient má vzhľadom na svoj vek problémy s chôdzou. Pri pohybe využíva rolátor. Potrebuje pomoc, ale pri vstávaní a dvíhaní je opatrovateľke nápomocný.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície na starosti starostlivosť o pacienta, pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, vstávaní a presunoch. Jej úlohou je aj starostlivosť o domácnosť (varenie, upratovanie, nakupovanie). V do read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created04.09.2018 10:50
Valid toValid indefinitely
Updated04.09.2018, 10:50
Ad ID55064
Updated: 04.09.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more