|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Rodinný domček vo Svrčinovci

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Rodinný domček vo Svrčinovci
Je skutočne na zváženie, či kúpiť jednoizbový byt v Čadci takmer 40. tisíc eur, alebo ich investovať do kúpy rodinného domčeka, aj keď ho treba rekonštruovať. V tomto prípade je aj cena veľmi priaznivá a vložená investícia na dokončenie rekonštrukcie ho určite výrazne zhodnotí. Zvážte sami.
AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj malý, doteraz jednoizbový rodinný dom vo Svrčinovci. Je v stave začatej rekonštrukcie – nová elektrina, omietky, drevené stropy s priznanými drevenými podhľadmi, komín zo šamotových tehál, príprava na zateplenie podkrovia, krytina z pozinkovaného plechu. V prvom nadzemnom podlaží je vstupná chodba, miestnosť pre kúpeľňu a hlavná obytná miestnosť, slúžiaca ako obývačka s kuchyňou. Tu je plánované schodište do podkrovia, so zámerom vybudovať dve spálne. Stavebnou súčasťou k domu je bývalá hospodárska budova na skladovanie náradia a dreva na kúrenie. Kúrenie je lokálne kachľami, pred domom je kopaná studňa bez vodovodu do domu, taktiež je potrené riešiť odpady (žumpa/čistička). Prístup po asfaltovej ceste až k domu, okraj zastavanej časti obce, pozemok vo výmere 280 m2 je mierne svahovitý.
Cena 16.000 eur, kontakt: 0905844054, www.ad-reality.sk
Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s predajom nehnuteľnosti, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti na nového majiteľa. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je p read more
Price16 000 €
AdvertiserAD-REALITY
Address
Paláriková 24 Čadca 02201
User typeCompany
LocationSvrčinovec
ContactSend email
Phone no.+421 905 844 054
CategoriesHouses
Created04.09.2018 14:04
Valid toValid indefinitely
Updated04.09.2018, 14:04
Ad ID55069
ConditionPartial reconstruction
Type of houseHouses
Living area [m²]56
Area of ​​land [m²]280
Updated: 04.09.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more