|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Nová ponuka v Nemecku v priebehu novembra

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Nová ponuka v Nemecku v priebehu novembra
Karlsruhe – NOVÁ pozícia v NEMECKU / nástup v PRIEBEHU NOVEMBRA/ potrebná minimálne mierne pokročilá znalosť nemčiny/ NEFAJČIARKA
Do mesta Karlsruhe, ktoré leží neďaleko od Štuttgartu, hľadáme opatrovateľku k 61-ročnému pánovi (192 cm, 97 kg) ktorý býva v rodinnom dome spolu so svojou mamou. Mama býva v samostatnej časti domu, ale deň trávi pri synovi. Nevyžaduje si starostlivosť, nanajvýš pomoc pri drobnostiach a spoločné trávenie času. V domácnosti sa nenachádzajú žiadne domáce zvieratá. Pacient chodí 2-3 krát do týždňa (6/7 hodín), do práce. V tom čase môže mať po dohode opatrovateľka voľno. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu.
Stupeň ošetrenia: pacient je zaradený do 3. stupňa ošetrenia.
Zdravotný stav: pacient je duševne v poriadku, trpí nervovým ochorením „Friedreich – Ataxie“, ktoré postihuje chrbticu, ovplyvňuje motoriku a rovnováhu. Je čiastočne inkontinentný, k dispozícií má „Urinflasche“. Nočné vstávanie je len príležitostné.
Pohyblivosť: pacient sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka, s pomocou sa dokáže postaviť. Je potrebný transfer na vozík, je pri tom nápomocný. K dispozícií je elektrická polohovacia posteľ a pomôcky na dvíhanie.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacienta, do čoho spadá osobná hygiena, prezliekanie, presun na vozík a späť, pomoc pri pohybe, jedle-kŕmenie. Za úlohu má taktiež starostlivosť o domácnosť (upratovanie, varenie, pranie, žehlenie, nakupovanie). Pacient aj jeho mama ocenia spoločnú zábavu, read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created24.10.2018 10:33
Valid toValid indefinitely
Updated24.10.2018, 10:33
Ad ID55733
Updated: 24.10.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more