|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie na 23 alebo 36 dní

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie na 23 alebo 36 dní
Otzberg – Opatrovanie s nástupom od 29.11.2018/ turnus 23 alebo 36 dní / potrebná minimálne mierne pokročilá znalosť nemčiny
Do dediny Otzberg, južne od Frankfurtu, hľadáme opatrovateľku k 88-ročnej pani (67 kg, 158 cm) ktorá býva v rodinnom dome spolu s dcérou a jej manželom. V domácnosti sú tri mačky, o ktoré sa netreba starať. Voľno je po dohode na pozícií. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s pripojením na internet.
Stupeň ošetrenia: pacientka je zaradená do 4. stupňa ošetrenia.
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje 2 krát týždenne ošetrovateľská služba, kvôli kúpaniu.
Zdravotný stav: pacientka trpí stareckou slabosťou, má vysoký krvný tlak a strojček na srdci. Je čiastočne inkontinentná a nosí plienkové nohavičky. Nočné vstávanie je potrebné pri návšteve toalety.
Pohyblivosť: pacientka sa pohybuje s pomocou rolátora. Je potrebné dávať pozor aby nespadla. V domácnosti je aj polohovacia posteľ a pomôcky v kúpeľni.
Opatrovateľka má v rámci tejto pozície za úlohu starostlivosť o pacientku, čo predstavuje pomoc pri osobnej hygiene, prezliekaní, vstávaní, návšteve toalety. Na starosti má taktiež domáce práce ako pranie a žehlenie. Obedy varí väčšinou dcéra. Varenie a nakupovanie je teda príležitostne a po dohode na pozícií. Obchod sa nachádza neďaleko domu. Pacientka je pokojnej povahy, rada sleduje televíziu, pozerá si časopisy alebo rada pomáha v kuchyni. Nemá rada, keď ostáva sama. Ocení spoločne strávený čas, hranie spoločenských hier alebo, p read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created13.11.2018 15:55
Valid toValid indefinitely
Updated13.11.2018, 15:55
Ad ID55995
Updated: 13.11.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more