|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Predám 2 izbový zrekonstruovaný byv v Šamoríne

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Dvoj izbový kompletne zrekonštruovaný byt so zateplenou podlahou ktorý sa nachádza v tehlovom, bytovom dome na prízemí. Bytový dom sa zeteploval v roku 2017.
Vstup: nové bezpečnostné dvere.
WC: podlaha a steny vykachličkované, wc nové, nová stena za wc formou vonkajších žalúzií / lepšia prístupnosť k odpadovým potrubiam, vodomeru a v prípade poruchy /
Chodba: vykachličkovaná
Kúpeľňa: vykachličkovaná, nová vaňa, na strope infra výhrevné teleso s programovateľným termostatom, príprava na batérie a práčku.
V byte sú nové plastové okná, nová plávajúca podlaha, nové dvere a zárubne sa budú montovať vo februári /2019 za každých okolností /, nová elektroinštalácia, zásuvky, spínače, nové vodovodné potrubie, Byt má vlastný plynový kotol značky Protherm, nové radiátory s termostatmi + 1 ks programovateľný, premiestniteľný termostat. Steny nanovo omietnuté a miestnosti sú vymaľované na bielo.
Kuchyňa: príprava na plynový/elektrický sporák, vývod 380V, bez kuchynskej linky, byt ma 2 pivničné miestnosti.
V tesnej blízkosti sa nachádza škôlka /cca do 100m/ a vedľa nej základná škola /cca do 200m od bytu/, potraviny, pohostinstvo, zelenina ovocie. Centrum mesta je cca do 20 minút, poliklinika, kostol je cca do 15 minút, autobusová stanica, Lidl, Kaufland, Tesco, Billa cca do 20 minút.
Približne 3km od bytu sa nachádza Dunajská hrádza vhodná na rôzne športove aktivity /beh, cyklistika, turistika, surfovanie, púšťanie šarkanov, skútrovanie...... V časti s názvom Čilistov sa nachádza známe s read more

Reason: Predaj

PriceAgreement
AdvertiserJozef Fojtík
User typeCitizen
LocationTrnava Region
ContactSend email
Phone no.+421 903 454 937
CategoriesFlats
Created08.12.2018 17:55
Valid toValid indefinitely
Updated08.12.2018, 17:56
Ad ID56333
TransactionSale
Number of rooms2 bedroom flats
ConditionComplete reconstruction
Living area [m²]62
Updated: 08.12.2018, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more