|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Orechová Potôň - Starší rodinný dom s veľkým pozemkom

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Orechová Potôň - Starší rodinný dom s veľkým pozemkom
Exkluzívne ponúkame na predaj štvorizbový starší rodinný dom v obci Orechová Potôň. Dom v minulosti prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, laminátové parkety, kúpeľňa. Dom je vyprataný bez kuchynskej linky. Je napojený na inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, v súčasnosti sú odpadové vody riešené žumpou. V rámci obce prebieha výstavba obecnej kanalizácie, v budúcnosti je možné napojenie domu na obecnú kanalizáciu.
Dispozícia, súčasný stav
Dom dispozične pozostáva zo 4 obytných miestností, jedna je prechodná/spojená s kuchyňou. V prístavbe sa nachádza WC + kúpeľňa, kotol. Dom je v obývateľnom stave, avšak vyžaduje rekonštrukciu.
Pozemok:
Výmera: 1426m2, rovinatý, v rámci pozemku je dostatok miesta na postavenie ďalšieho rodinného domu, alebo priestor na veľkú záhradu
Lokalita:
Orechová Potôň - časť Dolná Potôň, v blízkosti Slovakia ringu a Malkia Parku. V obci sa nachádza zástavka vlaku - priamy spoj do Bratislavy (Regiojet).
Naše služby pri predaji
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta, Hradíme za Vás základný poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľností prostredníctvom hypo vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s vami od prvej obhliadky až po odo read more
Price78 000 €
AdvertiserDomy pre ľudí s.r.o.
Address
Zahradnícka 46
821 08
Bratislava
User typeCompany
LocationOrechová Potôň
ContactSend email
Phone no.+421 903 374 550
CategoriesHouses
Created22.03.2019 11:22
Valid toValid indefinitely
Updated22.03.2019, 11:22
Ad ID57479
ConditionPartial reconstruction
Type of houseHouses
Living area [m²]100
Built up area [m²]100
Area of ​​land [m²]1426
Updated: 22.03.2019, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more