|  Slovak English
This language version is unavailable, displays the default version

Opatrovanie pani v Starnberg

Quick navigation:Advertiser | Contact | Similar classifieds | Price |
Opatrovanie pani v Starnberg
Starnberg – Opatrovanie láskavej pani / nástup 21.10.2019 / turnus 1 mesiac / s mierne pokročilou nemčinou / nefajčiarka výhodou
Do mesta Starnberg v Hornom Bavorsku, ktoré sa nachádza 25 km juhozápadne od Mníchova, s počtom obyvateľov 23 498, hľadáme skúsenú a empatickú opatrovateľku vo veku 30-65 rokov, k 68-ročnej pani (169 cm a 40 kg), ktorá býva v byte so svojím psom boxerom. Ak opatrovateľka vlastní menšieho psa, má možnosť vycestovať spolu s ním – pacientka by sa tomu potešila. Opatrovateľka má k dispozícii samostatnú izbu s kúpeľňou.
Stupeň ošetrenia : pacientka je zaradená do 3. stupňa požadovaného ošetrenia
Potreba ošetrovateľskej služby: domácnosť navštevuje ošetrovateľská služba podávať lieky a v prípade potreby pacientku navštevuje aj paliatívny tím.
Zdravotný stav: pacientka trpí chronickou obštrukčnou chorobou pľúc 4. stupňa, je dýchavičná - každú noc nosí masku, niekedy aj počas dňa. Trpí tiež bolesťami chrbta proti ktorým dostáva opiáty (to sleduje ošetrovateľská alebo paliatívna služba), prejavuje sa u nej začínajúca inkontinencia – nosí plienkové nohavičky. Pacientka rada jedáva, pokiaľ nemá bolesti (kvôli ochoreniu pľúc zle vydychuje a stratila veľa kíl). Najesť sa dokáže sama, musí však jesť pomaly. Duševne je v poriadku. Nočné vstávanie je potrebné iba príležitostne kvôli návšteve toalety.
Pohyblivosť: pri pohybe využíva rolátor a invalidný vozík. V domácnosti je tiež k dispozícii ošetrovateľská posteľ a toaletná stolička.
Opatrovateľka má v rámci tejto read more
PriceIn text
AdvertiserVIP-Medico s.r.o.
Address
VIP-Medico s.r.o., Miletičova 21, 821 08, Bratislava
User typeCompany
LocationSlovakia
ContactSend email
Phone no.+421 948 688 777
CategoriesWorking abroad
Created14.10.2019 12:57
Valid toValid indefinitely
Updated14.10.2019, 12:57
Ad ID59417
Updated: 14.10.2019, Edit, Print , Compare, Report a bug , TOP it!

Similar classifieds


cookieschoice.text
cookieschoice.more