|  Slovensky Anglicky

RK BOREAL - Užívateľove inzeráty
AdresaSabinovska 14 Bratislava
GPS

1 - 10 z celkom 17 inzerátov
  • * RK BOREAL ** Veľký 5 izb. rodinný dom po rekonštrukcii

    27.03.2019 | Rohovce

    Ponúkame na predaj veľký dvojpodlažný 5 izb. rodinný dom, OV, ÚP 270m2, pozemok 600 m2 v obci Rohovce vzdialenej od Bratislavy 22 km. Dom bol postavený v rokoch 1975 - 1978 a je po rekonštrukcii. Dispozičné riešenie: prízemie - hala, izba, kuchyňa, veľký šatník, kúpeľňa s WC, komora, technická miestnosť. poschodie: galéria, štyri samostatné izba ( dve s balkónom), kúpeľňa a samostatné WC. Dom má zrekonštruovaný interiér, plastové okná so sieťkami proti hmyzu, nová strecha. K domu patrí aj garáž so vstupom priamo do haly na prízemí. Pozemok je pekne upravený, za domom je zastrešená terasa. Všetky IS + studňa. Mesačné náklady 180 €/mesiac. Príjemná tichá lokalita, ktorá zaručuje spokojné bývanie v kľudnej obci vzdialenej od BA 22 km. KONTAKT +421905650091 Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!

    137 000 €
  • ** RK BOREAL ** Luxusný tehlový veľkometrážny 3izb. byt, 146 m2,

    14.03.2019 | Bratislava I

    Ponúkame Vám so súhlasom majiteľa na predaj kompletne zrekonštruovaný tehlový 3izb. byt, OV, 145, 62 m2 + balkón 2, 3 m2, p. 2/3 bez výťahu v historickej budove, ktorá je národnou kultúrnou pamiatkou na Sládkovičovej ul. v Starom meste - BA I. v blízkosti prezidentského paláca. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ako nová elektroinštalácia, rozvody vody, odpad, pôvodné repasované drevené dvoj okná, dlažby, drevené parkety, interiérové dvere zo zárubňami s masívu, nová kúpelka s vaňou, sprchovým kútom a toaletou + samostatné WC s umývadlom, KL so stavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu a kávovaru, americká chladnička, bezpečnostné dvere. Obývacia izba s veľkým plne funkčným krbom, priestranná kuchyňa, dve samostatné spálne, dva šatníky, dve toalety, komora, balkón, taliansky nábytok na mieru, vlastné kúrenie a ohrev vody plynovým kotlom, vysoké stropy. Byt je kompletne zariadený v jednom štýle, má svoju jedinečnú atmosféru, ktorá spája históriu s moderným bývaním aj pre náročnejších klientov. K bytu prislúcha aj pivnica. Mesačné náklady na bývanie cca 160.- EUR. Parkovanie na rezidenčnú kartu priamo pred domom. V okolí je výborná občianska vybavenosť z množstvom kaviarní a reštaurácií, divadlo, Hlavná vlaková stanica, Prezidentský palác so záhradou, Bratislavský hrad, priamo v centre. Kúpou voľný, bez tiarch, možný aj HÚ. Znalecký posudok vyhotovený na 460.000.- EUR. Treba vidieť! K cene bude pripočítaná provízia RK 2% z ceny nehnuteľnosti (dohoda možná) ktorá zahŕňa kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypotekárneho úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 903 440 290. Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho

    430 000 €
  • ** RK BOREAL ** Rodinný dom s obchodným priestorom a dvoj garážou na pozemku 945

    13.03.2019 | Bratislava II

    Ponúkame na predaj rodinný dom spolu s obchodným priestorom a dvoj garážou v BA II - Vrakuňa na Hradskej ulici. Celková výmera pozemku je 945 m2, z toho zastavaná plocha rodinného domu je 189 m2, zastavaná plocha obchodného priestoru je 145 m2 a zastavaná plocha dvoj garáže je 57 m2. Rodinný dom (29 ročný) je svojou veľkosťou vhodný na bývanie ako 2 generačný alebo na podnikanie (sídlo firmy, ubytovňa, internát, domov dôchodcov, škôlka...). Je 7 izbový, úžitková plocha domu je 320 m2, je 2 podlažný, s plochou strechou. Dom bol čiastočne na novo zrekonštruovaný pred 4 rokmi, má nové plastové okná, plávajúce podlahy, dlažby, nové kúrenie (rozvody aj kotol), nové obklady a dlažbu v kúpeľni na prízemí. Dom bol rok prenajatý na materskú škôlku, sú tomu prispôsobené momentálne obe kúpeľne (malé detské umývadlá a WC). Dispozícia: Prízemie má 2 samostatné vstupy: vstup cez terasu do veľkej miestnosti s krbom, prechod do kuchyne (bez kuchynskej linky), druhý vstup z druhej strany domu. Z chodby je vstup do 2 veľkých miestností (izieb), kúpeľne so sprchovacím kútom, WC, sauny, menšej izby s oknami, technickej miestnosti (práčovňa, nový kotol), točité schodisko na poschodie. Poschodie so samostatným vstupom: vchod, dlhá chodba so vstupom do 2 veľkých spální (jedna s rolldorom), kuchyne (pôvodná kuchynská linka) s jedálňou a obývačkou, komora, menšia izba o oknami, kúpeľňa s vaňou, s rolldorom, samostatné WC, hala, točité schodisko na prízemie. Obchodný priestor (23 ročný) o výmere 160 m2: prístupný z ulice, nové plastové okná – výklady, celý podpivničený, dlažba, nové kúrenie. Skladá sa z obchodného priestoru (cca 75 m2), 2x WC, sklad, kancelária, kuchynka, chladiaci box (12 m2). Vhodný na obchod, služby, kancelárie, cukráreň, kaviareň, posilňovňu. Dvoj garáž: má výmeru 57 m2, 2 garážové brány na diaľkové ovládanie, vnútorný priestor je otvorený, možnosť predeliť ho na 2 samostatné garáže. Z garáže je možnosť vyjsť zadnými dverami na pozemok. Nachádza sa tam umývadlo, voda. Inžinierske siete: kanalizácia, voda, plyn, elektrina. Znalecký posudok bol vypracovaný na 690.000,- EUR Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra aj na diaľničný obchvat. K cene bude pripočítaná provízia RK 2% z ceny nehnuteľnosti (min. 2.000,- €) ktorá zahŕňa kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypotekárneho úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 905 650 091. Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO

    419 000 €
  • ** RK BOREAL ** NOVOSTAVBA 5izb. rodinný dom (172 m2), na pozemku

    27.03.2019 | Bratislava II

    Ponúkame na predaj novostavbu 5izb. rodinného domu, OV, ÚP 172 m2, pozemok 538 m2, BA II - Podunajské Biskupice. Rodinný dom je dvojpodlažný a predáva sa v stave holodom. Dom je postavený z Ytongu, kvalitné plastové okná trojsklo. Podlahové kúrenie v celom dome. Komín na krb. Predpríprava na klímu a kamerový systém. V dome bude nainštalovaný alarm, ktorý je súčasťou ceny. Vstupná posuvná elektrická brána do dvora. Komplet siete - elektrika, plyn, optický internet, voda, kanalizácia, pozemok je rožný. Dispozičné riešenie: 1.NP zádverie ..................................................................5, 9 m2 tech. miestnosť ....................................................... 4, 1 m2 kúpeľňa so sprchovým kútom a WC .......................... 5, 03 m2 komora ................................................................... 2, 65 m2 hala ........................................................................ 6, 78 m2 schodisko............................................................... 5, 8 m2 obývacia miestnosť s kuchyňou .............................. 29, 25 m2 + 16, 75 m2 izba....................................................................... 13, 97 m2 SPOLU...................................................................90, 23 m2 2.NP chodba ...................................................................7, 93 m2 izba...................................................................... 23, 88 m2 izba ......................................................................21, 50 m2 izba ......................................................................13, 96 m2 WC s umývadlom .....................................................2, 11 m2 kúpeľňa s vaňou .......................................................8, 66 m2 šatník ......................................................................3, 61 m2 SPOLU...................................................................81, 65 m2 Rodinný dom sa nachádza v novovybudovanom rezidenčnom projekte Podunajská brána. Projekt bude poskytovať viac ako 30 000 m2 na občiansku vybavenosť – obchody, služby aj miesto na šport Dve nové zastávky MHD s dostupnosťou do centra Priame napojenie na budúci obchvat Park a zelená alej s priestorom pre mladé rodiny aj milovníkov zvierat Premyslený systém ulíc s dôrazom na súkromie, minimálny ruch a bezpečnosť Predpokladaný termín kolaudácie 10/2018. Začiatok výstavby 11/2017 Cena 320 000 € s možným odpočtom DPH.

    320 000 €
  • ** RK BOREAL ** Rekreačná chata pri Šulianskom jazere, 35 km od BA

    12.03.2019 | Bodíky

    Ponúkame na predaj rekreačnú chatu, ÚP 60 m2, pozemok 320 m2, pri Šulianskom jazere v okrese Dunajská Streda, vzdialenosť od BA cca 35 km. Chata pozostáva z jednej miestnosti, ktorá je obývacia (aj na spanie) a je spojená s kuchynským kútom, odkiaľ je vchod do kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Ku chate je pristavená veranda cca 20 m2, ktorej časť je podpivničená, kde je čerpadlo na studňu. Chata bola v roku 2009 postavená z ytongu a je zateplená polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ. Na pozemku sa nachádza plechová záhradná náraďovňa 6 m2. Záhrada je krásne upravená. Je zavedená obecná voda + studňa a kanalizácia. Vykurovanie je krbom. Pozemok je v prenájme od urbariatu na 100 rokov za cena 180,- €/rok. Vyhľadávaná tichá lokalita na rekreáciu pri jazere, nielen pre rybárov, ktorý tu majú raj. Rýchla dostupnosť do Bratislavy. Ročné náklady cca 500 €. Pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda možná !!!

    44 990 €
  • ** RK BOREAL ** Veľký rodinný dom po kvalitnej rekonštrukcii

    12.03.2019 | Bratislava II

    Ponúkame na prenájom veľký rodinný dom, OV, ÚP 300 m2, ZP 130 m2, pozemok 355 m2, BA II - Ružinov, časť Prievoz na Mierovej ulici. Rodinný dom je dvojpodlažný, celý podpivničený a je po práve dokončenej veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii. Dispozičné riešenie: Prízemie: chodba so vstupom na prízemie, poschodie a do pivnice. Prízemie tvorí veľká miestnosť vhodná ako showroom, alebo kancelária pre viac ľudí. Ďalej tam je miestnosť s výstupom na dvor, kuchyňa a kúpelňa s WC. Poschodie: je identické ako prízemie plus tam je navyše jedna miestnosť a kumbál. Na poschodí sa nachádza balkón orientovaný do dvora. Z veľkej miestnosti je po rebríku vstup do podkrovia, ktoré sa dá využiť ako archív a podobne. Pivnica je pod celým domom, je tam kuchyňa, soc. zariadenie a tri miestnosti, ktoré sa dajú využiť na rôzne účely. Sú zavedené všetky IS, internet - telekom, swan, klíma, alarm, elektricky ovládané žalúzie. Parkovanie je možné vo dvore aj pre 8 aut. Výborná poloha s kompletnou občianskou vybavenosťou a rýchlym dostupom do centra ako aj na diaľničný obchvat

    3 000 €
  • ** RK BOREAL ** Pekný 4izb. RD v zastavanej časti s veľkým pozemkom

    12.03.2019 | Alžbetin Dvor

    Ponúkame Vám na predaj starší 4izb. rodinný dom po rekonštrukcii, OV, ÚP 100 m2 s veľkorysým pozemkom 1430 m2 priamo v centrálnej časti Alžbetinho Dvora v obci Miloslavov len 11 km od Bratislavy. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako plastové okná so žalúziami, nová strešná krytina, nový kotol Wiessmann so zásobníkom vody, zateplenie objektu, nová KL so spotrebičmi. V dome sú tri spálne, kuchyňa spojená s obývačkou a veľkým krbom, špajza, 2x kúpelka, 2x toaleta, vstupná chodba s Rolldorom. Pri dome je dielňa, zastrešené záhradné sedenie a pivnica 10 m2. Na záhrade je kruhový bazén s príslušenstvom. Možnosť parkovania dvoch vozidiel pred domom, alebo vo dvore. Veľkolepý pozemok ponúka širokú škálu možností využitia. Možnosť rozdelenia pozemku na dva a výstavby ďalšieho domu. Pred domom je prípojka optického káblu, v dome káblový rozvod (Magio). Mesačné náklady cca 130€/3 osoby. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo v centre Alžbetino Dvora v blízkosti kostola a obecného úradu. V obci je výborná občianska vybavenosť ako obchod, reštaurácia, pošta, škola, škôlka, okolo pozemku je veľa zelene. Veľmi tiché a príjemné prostredie na relax a pokojné bývanie. Bližšie info v RK. V cene je zahrnutá aj provízia RK, ktorá zahŕňa kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypo úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 2 4363 0551, +421 903 440 290 Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!

    178 000 €
  • ** RK BOREAL ** Veľký 6 izb.rodinný dom na bývanie aj podnikanie

    12.03.2019 | Šamorín

    Ponúkame na predaj priestranný, slnečný 6 izbový rodinný dom OV, ÚP 360 m2, pozemok 487 m2 vo vilovej štvrti v Šamoríne na ulici Pomlejská cesta. Dispozičné riešenie: 1 nadzemné poschodie: 120 m2 - vchod, hala, vstup do pivnice, WC, jedáleň, kuchyňa, obývacia miestnosť s východom na terasu 30 m2, veľká spálňa (prípadne pracovňa), schodisko 2 nadzemné poschodie: 120 m2 - veľká hala, 4 krásne izby, loggia, kúpeľňa s WC Suterén: 150 m2, garáž - prípadne obchodný priestor, 3 veľké miestnosti, technická miestnosť, kúpeľňa - práčovňa s WC Rodinný dom je svojou veľkosťou vhodný na bývanie aj podnikanie + veľká garáž na tri auta (43 m2) a parkovanie na pozemku. Sú zavedené všetky inžinierske siete - obecná voda plus vlastná studňa, elektrina, plyn, kanalizácia. Kompletné mesačné náklady, energie, teplá voda, kúrenie nepresahujú 150 €. Dom je čiastočne zrekonštruovaný, má novú zateplenú strechu s hydroizoláciou a v celom dome sú nové plastové okná. Kúrenie je ústredné, vykurovacie teleso - kondenzačný kotol Buderus, 80l zásobník teplej vody. Výborná tichá poloha s dostupnosťou do centra ( 2 min. pešo) s kompletnou občianskou vybavenosťou. K cene bude pripočítaná provízia RK 2% (min. 2000,- €), ktorá zahŕňa kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností KONTAKT: +421 905 650 091. Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!

    999 999,99 €
  • ** RK BOREAL ** Pokojné bývanie v obci Blahová - novostavba

    12.03.2019 | Blahová

    Ponúkame na predaj novostavbu 3izb. rodinného domu, OV, ZP 95 m2, pozemok 400 m2 v obci Blahová. Dispozičné riešenie: zádverie, dve samostatné izby, obývacia izba ( príprava na krbové kachle) spojená s kuchyňou, kúpelňa so sprchovým kútom a WC a technická miestnosť. V podkroví je pochôzný úložný priestor. Z obývacej miestnosti je vstup na terasu. Vykurovanie je podlahové, zabezpečené tepelným čerpadlom. IS: elektrika (220/380 V), studňa, žumpa. Pozemok bude oplotený s parkovaním pre dve auta. Rodinný dom sa predáva vo vyhotovení štandard. V danej lokalite budú tri rovnaké domy, dva sa stavajú súčasne, tretí neskôr. Termín dokončenia prvého domu sa predpokladá na február - marec 2019 (podľa dohody) Lokalita vhodná pre pokojné a tiché bývanie s dostupnosťou do Bratislavy vo vzdialenosti cca 32 km, Dunajská Streda cca 12 km.

    105 000 €
  • ** RK BOREAL ** Veľký tehlový 3izb. byt 83 m2 po rekonštrukcii

    12.03.2019 | Bratislava

    Ponúkame Vám na predaj so súhlasom majiteľa zrekonštruovaný tehlový 3 izb. byt, OV, 83, 11 m2, p4/5 s výťahom na Záhradníckej ul. v Bratislave I. (bez balkóna) v blízkosti Justičného paláca. Byt má plastové okná s vonkajšími elektrickými žalúziami, kúpelku s vaňou spojenou s WC a bidetom, tri samostatné izby, veľká predsieň s kuchynským kútom a rolldorom. Orientácia okien: dve izby s kúpelkou na Záhradnícku ulicu a jedna izba do dvora. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred desiatimi rokmi kedy bola mierne upravená aj dispozícia bytu. Z pôvodne veľkého dvojizbového bytu sa prerobil na trojizbový. V byte sú nové el. rozvody, nová vodoinštalácia, nová sanita, obklady, dlažby, omietky, nová KL so spotrebičmi a zabudovanou práčkou, drevené parkety, nové interiérové dvere so zárubňami. K bytu prislúcha aj pivnica. Možnosť parkovania vo dvore cez elektrickú rampu pre vlastníkov bytov. Nízke náklady na bývanie cca 120.- EUR/mes. Kúpou voľný, možný aj HÚ. V okolí je výborná občianska vybavenosť, MHD, centrum mesta, dobrá dostupnosť aj na mestský obchvat. Treba vidieť! Cena zahŕňa kompletný právny servis: -všetky zmluvy spojené s predajom nehnuteľnosti -poplatok za vklad do katastra 66.- EUR -notárske poplatky za overenie podpisov -zavkladovanie do katastra nehnuteľností -overenie pravosti nehnuteľnosti -vybavenie hypo úveru -preberacie protokoly a osobné odovzdanie nehnuteľnosti KONTAKT: +421 903 440 290. Pozrite si aj našu aktuálnu ponuku nehnuteľností na www.boreal.sk V prípade, že sa rozhodnete financovať kúpu nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, ponúkame vám služby nášho hypotekárneho špecialistu pre výpočet a zabezpečenie najvýhodnejších podmienok celkom ZADARMO!

    199 990 €

Začiatok « Predošlé 1 2 Ďalšie » Posledné

Na účely prispôsobenia obsahu a reklám používame súbory cookie. Zobraziť podrobnosti Akceptovať

Čo je Cookie?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Na čo používame Cookie?

Súbory cookie používame na množstvo cieľov. Používame ich napríklad na ukladanie prístupových údajov, na výber relevantných reklám, na sledovanie počtu návštevníkov na stránke, na zjednodušenie registrácie do nových služieb a na ochranu vašich údajov.

Ako kontrolovať Cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.Schovať