|  Slovensky Anglicky

SILVERHAND - Užívateľove inzeráty

1 - 10 z celkom 10 inzerátov
  • Operátor CNC ohraňovacieho lisu

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď Operátor CNC ohraňovacieho lisu (m/ž) Vaše úlohy: – obsluha CNC ohraňovacieho lisu – kontrola kvality opracovaných dielov – práca na základe technických výkresov Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny – prax v odbore – samostatná práca – komunikatívny, iniciatívny, schopnosť tímovej spolupráce Ponuka: – mesačná mzda 2000 Euro Netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – náklady na ubytovanie budú na konci mesiaca odpočítané zo mzdy – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • WIG zvárač

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď WIG zvárač (m/ž) Vaše úlohy: – zváranie čiernej ocele / nehrdzavejúcej ocele – zváranie podľa špecifikácie a výkresov – zváranie schodov, rámov, zábradlí – zváranie plechov Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny – prax v odbore – požadovaná – platný zváračský preukaz – výhoda – vlastné auto – samostatná práca Ponuka: – mesačná mzda: 1950-2000 euro netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – náklady na ubytovanie sú odpočítané zo mzdy na konci mesiaca – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Vaše žiadosti nám pošlite e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Lakýrnik / lakovač

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď Lakýrnik / lakovač (m/ž) Vaše úlohy: – lakovanie častí strojov (s vysokotlakovou pištoľou) – Príprava strojných dielov pre lakovanie Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny – prax v odbore – požadovaná – vlastné auto Ponuka: – mesačná mzda: 1900-1950 euro netto – Týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – náklady na ubytovanie sú odpočítané zo mzdy na konci mesiaca – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Vaše žiadosti nám pošlite e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Montážnik okien

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď Montážnik okien (m/ž) Vaše úlohy: – montáž a inštalácia okien a dverí (plast, hliník) Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny – prax v odbore – požadovaná – vlastné auto Ponuka: – mesačná mzda: 1900 euro netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – náklady na ubytovanie sú odpočítané zo mzdy na konci mesiaca – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Vaše žiadosti nám pošlite e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Mechanik stavebných strojov

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Bayern hľadáme na dlhodobú prácu Mechanik stavebných strojov (m/ž) Vaše úlohy: – opravy, údržba a servis stavebných strojov – sprevádzkovanie hydraulických a pneumatických prvkov – montáž motorov, čerpadiel a ďalších polotovarov – čítanie z montážnych plánov – riešenie problémov – analýza porúch – zabezpečenie kvality, tj záverečná kontrola a vykonávanie funkčných skúšok Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny (na overenie Vás budeme telefonicky kontaktovať) – ukončené odborné vzdelanie – zámočník, automechanik – prax v odbore – vlastné auto výhoda – samostatná práca – remeselne zručný Ponuka: – mesačná mzda 2100 Euro netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – ubytovanie si hradí zamestnanec (300-400€ mesačne) – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Mechanik poľnohospodárskych strojov

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Bayern hľadáme na dlhodobú prácu Mechanik poľnohospodárskych strojov (m/ž) Vaše úlohy: – opravy, údržba a servis poľnohospodárskych strojov – čítanie z montážnych plánov – riešenie problémov – analýza porúch Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny (na overenie Vás budeme telefonicky kontaktovať) – ukončené odborné vzdelanie – zámočník, automechanik – prax v odbore – vlastné auto výhoda – samostatná práca – remeselne zručný Ponuka: – mesačná mzda 2100 Euro netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – ubytovanie si hradí zamestnanec (300-400€ mesačne) – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Strojný mechanik

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Bayern hľadáme na dlhodobú prácu Strojný mechanik (m/ž) Vaše úlohy: – montáž mechanických komponentov na jednotlivé moduly alebo montáž celých strojov – uvedenie strojov do prevádzky – Údržba a opravy priemyselných strojov Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny (na overenie Vás budeme telefonicky kontaktovať) – ukončené odborné vzdelanie – zámočník, mechanik – prax v odbore – vlastné auto výhoda – samostatná práca – remeselne zručný Ponuka: – mesačná mzda 2100 Euro netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – ubytovanie si hradí zamestnanec (300-450€ mesačne) – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Vodár / kúrenár

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď vodár / kúrenár (m/ž) Vaše úlohy: – inštalácia vykurovacích systémov (ústredné kúrenie, plynových zariadení, podlahové vykurovanie) – montáž vodovodného potrubia a sanitárnych zariadení – zváranie plameňom, spájkovanie a skrutkovanie potrubných systémov – lisovanie potrubných spojov – montáž kompletných kúpeľní – práca podľa výkresovej dokumentácie Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny – ukončené odborné vzdelanie – vodár, nie je podmienka! – prax v odbore – vlastné auto výhodou – samostatná práca – komunikatívny, iniciatívny, schopnosť tímovej spolupráce Ponuka: – atraktívna hodinová mzda: 10, 00-11.50 Euro netto (závislé od skúseností) – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – ubytovanie hradí zamestnávateľ – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • MAG zvárač

    20.01.2016 | Slovensko

    Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď MAG zvárač (m/ž) Vaše úlohy: – zváranie plechov – zváranie podľa špecifikácie a výkresov – zváranie ocele a nerezovej ocele – zváranie oceľových konštrukcií Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny – ukončené vzdelanie zámočník, zvárač, mechanik – prax v odbore – požadovaná – platný zváračský preukaz – požadované – vlastné auto – samostatná práca Ponuka: – hodinová mzda: 10, 00-11.00 Euro netto – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – ubytovanie hradí zamestnávateľ – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom : [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte
  • Stavebný elektrikár

    20.01.2016 | Slovensko

    Stavebný elektrikár Číslo inzerátu: BAU/E-0901 Miesto: München, Hannover, Ulm, Stuttgart Nájdite si stabilné pracovné miesto so SILVERHAND ihneď! SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Špecializujeme sa na zamestnanie odborníkov ako aj pomocných pracovníkov v nemeckých firmách. Našim záujemcom ponúkame veľmi atraktívne pracovné podmienky u spoľahlivých zamestnávateľov. Naše služby sú 100% bezplatné. Pre našeho významného klienta v oblasti Frankfurtu hľadáme s nástupom ihneď Stavebný elektrikár (m/ž) Vaše úlohy: – sanácia starých elektroinštalácií – vykonávanie elektrickej inštalácie v nových budovách – inštalácia zásuviek – osadenie elektrických káblov – montáž elektrických zariadení Váš profil: – komunikatívna znalosť nemčiny (bude telefonicky overená našim pracovníkom) – ukončené odborné vzdelanie – elektrikár, elektrotechnik, elektromontér alebo elektromechanik – prax v odbore – vlastné auto výhoda – samostatná práca – komunikatívny, iniciatívny, schopnosť tímovej spolupráce Ponuka: – hodinová mzda 11.00Euro brutto + 45 Euro diéty/ pracovný deň – týždenné zálohy (150 – 250 Euro) – ubytovanie hradí zamestnávateľ – možnosť pracovať nadčasy – pracovná zmluva s nemeckým zamestnávateľom – platba daní a sociálnych príspevkov nemeckým zamestnávateľom – nárok na dovolenku – veľmi dobrá podpora od našeho tímu Oslovila Vás naša ponuka? Zašlite nám Vašu žiadosť e-mailom: [email protected] Telefón: +421 948 404 470 Registrujte sa ešte dnes na našich webových stránkach: Nasledujúci text prosim priložte k Vašej žiadosti: "Súhlasím so spracovaním mojich osobných údajov pre potreby výberového konania (v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov, prosím potvrdiť tu)"

    V texte

Na účely prispôsobenia obsahu a reklám používame súbory cookie. Zobraziť podrobnosti Akceptovať

Čo je Cookie?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Na čo používame Cookie?

Súbory cookie používame na množstvo cieľov. Používame ich napríklad na ukladanie prístupových údajov, na výber relevantných reklám, na sledovanie počtu návštevníkov na stránke, na zjednodušenie registrácie do nových služieb a na ochranu vašich údajov.

Ako kontrolovať Cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.Schovať