|  Slovensky Anglicky

BLIIoT Technology Co., Ltd. - Užívateľove inzeráty
Adresa2F, A2 Building, Fuhai Information Port, Xinhe Community, Fuhai Street, Baoan, Shenzhen, China
GPS

1 - 10 z celkom 15 inzerátov
  • Priemyselné multiprotokoly Modbus MQTT OPC UA distribuovaný I/O modul

    27.06.2023 | Slovensko

    Distribuovaný modul Modbus TCP IO BL206Pro je nový typ I/O systému, ktorý podporuje protokol Modbus TCP, vstavané programovateľné logické riadenie, edge computing, prispôsobené aplikácie, vhodný pre priemyselnú automatizáciu. EdgeIO I/O Controller BL200 obsahuje množstvo výhod, ktoré zabezpečujú jeho vhodnosť pre priemyselnú automatizáciu a aplikácie IIOT. EdgeIO BL200 podporuje Scalable Networking, môže sa pripojiť jeden po druhom, aby sa ušetrili náklady na kabeláž. EdgeIO BL200 vhodný pre aplikácie IIOT, vstavané cloudové ovládače, používatelia môžu kliknúť a potom sa pripojiť k cloudovým platformám. EdgeIO BL200 podporuje Cyber ​​​​Security and Data Security, poskytuje VPN, SNMP, TLS, SSL atď. Úspora nákladov na káble a elektroinštaláciu zjednoduší a zlacní vaše priemyselné aplikácie. EdgeIO BL200 je možné použiť ako jednoduché PLC, prepojiť IT a OT priamo, jednoducho vytvárať riešenia IIOT.

    160 €
  • Priemyselný Ethernet MQTT I/O modul Edge Distribuovaný I/O väzobný člen

    27.06.2023 | Slovensko

    Distribuovaný modul Modbus TCP IO BL206Pro je nový typ I/O systému, ktorý podporuje protokol Modbus TCP, vstavané programovateľné logické riadenie, edge computing, prispôsobené aplikácie. je vhodný pre priemyselnú automatizáciu. EdgeIO I/O Controller BL200 obsahuje množstvo výhod, ktoré zabezpečujú jeho vhodnosť pre priemyselnú automatizáciu a aplikácie IIOT. EdgeIO BL200 podporuje Scalable Networking, môže sa pripojiť jeden po druhom, aby sa ušetrili náklady na kabeláž. EdgeIO BL200 vhodný pre aplikácie IIOT, vstavané cloudové ovládače, používatelia môžu kliknúť a potom sa pripojiť k cloudovým platformám. EdgeIO BL200 podporuje Cyber Security a Data Security, poskytuje VPN, SNMP, TLS, SSL atď. Šetrite náklady na káble a elektroinštaláciu, zjednodušte a zlacnite priemyselné aplikácie. EdgeIO BL200 je možné použiť ako jednoduché PLC, prepojiť IT a OT priamo, jednoducho vytvárať riešenia IIOT. The EdgeIO BL200 can be used as a simply PLC, connect IT and OT directly, easy to create the IIOT Solutions.

    160 €
  • Priemyselná automatizácia DIN/DO/AIN/AO Ethernet OPC UA Edge I/O modul

    27.06.2023 | Slovensko

    Distribuovaný modul Modbus TCP IO BL205 je nový typ I/O systému, ktorý podporuje protokol Modbus TCP, vstavané programovateľné logické riadenie, edge computing, prispôsobené aplikácie. je vhodný pre priemyselnú automatizáciu. EdgeIO I/O Controller BL200 obsahuje množstvo výhod, ktoré zabezpečujú jeho vhodnosť pre priemyselnú automatizáciu a aplikácie IIOT. EdgeIO BL200 podporuje Scalable Networking, môže sa pripojiť jeden po druhom, aby sa ušetrili náklady na kabeláž. EdgeIO BL200 vhodný pre aplikácie IIOT, vstavané cloudové ovládače, používatelia môžu kliknúť a potom sa pripojiť k cloudovým platformám. EdgeIO BL200 podporuje Cyber Security a Data Security, poskytuje VPN, SNMP, TLS, SSL atď. Šetrite náklady na káble a elektroinštaláciu, zjednodušte a zlacnite priemyselné aplikácie. EdgeIO BL200 je možné použiť ako jednoduché PLC, prepojiť IT a OT priamo, jednoducho vytvárať riešenia IIOT.

    140 €
  • Priemyselná ethernetová v reálnom čase EtherCAT Distribuovaný okrajový I/O modul

    27.06.2023 | Slovensko

    EtherCAT I/O Coupler BL202 navrhnutý pre priemyselný Real-Time Ethernet, využíva vstavaný systém Linux, je vybavený čipom rozhrania Real-Time Ethernet a dvojportovou pamäťou, podporuje dva komunikačné kanály pre Real-Time Ethernet vybavený PHY alebo fieldbus, kompatibilný s EtherCAT,rýchlym hostiteľským rozhraním SPI s funkciami čítania/zápisu. EtherCAT I/O Coupler BL202 podporuje kaskádovú komunikáciu s duálnym sieťovým portom a môže podporovať až 32 IO modulov vrátane AI, AO, DI, DO, RTD, TC, RS485, RS232 atď. EtherCAT I/O Coupler BL202 integruje sieťový kontrolér pre fieldbus a Real-Time Ethernet slave, vhodný na vytváranie vysokorýchlostných, stabilných a spoľahlivých priemyselných Real-Time ethernetových sietí a siete profinet fieldbus. Úspora nákladov na káble a elektroinštaláciu zjednoduší a zlacní vaše priemyselné aplikácie.

    140 €
  • Priemyselná automatizácia Ethernet ProfiNet Remote Edge Distribuovaný I/O modul

    27.06.2023 | Slovensko

    Profinet IO Coupler Bl201 Navrhnutý pre Indrial Real Time Ethernet, využíva vstavaný systém Linux, je vybavený čipom rozhrania Ethernet v reálnom čase a pamäťou s dvoma portami, PODPORUJE DVA komunikačné kanály pre Ethernet v reálnom čase vybavený PHY alebo FieldBus ,rýchlym hostiteľom SPI rozhranie s funkciami čítania/zápisu. ProfiNet IO Coupler BL201 podporuje kaskádovú komunikáciu s duálnym sieťovým portom a môže podporovať až 32 IO modulov vrátane AI, AO, DI, DO, RTD, TC atď. ProfiNet IO Coupler BL201 integruje sieťový kontrolér pre fieldbus a Real-Time Ethernet slave, vhodný na vytváranie vysokorýchlostných, stabilných a spoľahlivých priemyselných Real-Time ethernetových sietí a siete profinet fieldbus. Úspora nákladov na káble a elektroinštaláciu zjednoduší a zlacní vaše priemyselné aplikácie.

    140 €
  • IIoT Ethernet Distributed Modbus TCP EdgeIO System I/O Module Controller

    27.06.2023 | Slovensko

    Distributed Modbus TCP IO Module BL200 is a new type of I/O system that supports Modbus TCP protocol, built-in programmable logic control, edge computing, customized applications. it suitable for Industrial Automation. The EdgeIO I/O Controller BL200 includes lots of advantages to ensure its suitable for Industrial Automation and IIOT Applications. EdgeIO BL200 supports Scalable Networking, can connect one by one to save wiring costs. The EdgeIO BL200 suitable for IIOT Applications, built-in Cloud Drivers, the users can click then connect to cloud platforms. The EdgeIO BL200 supports Cyber Security and Data Security, provides VPN, SNMP, TLS, SSL, etc. Saving wires and wiring cost, make it more easier and cost-effective to you industrial applications. The EdgeIO BL200 can be used as a simply PLC, connect IT and OT directly, easy to create the IIOT Solutions.

    120 €
  • Priemyselné vzdialené monitorovanie/správa/nastavenie Modbus do systému SCADA

    27.06.2023 | Slovensko

    Cellular IoT Modbus RTU je priemyselná trieda, vysoká spoľahlivosť, vysoká stabilita a programovateľná vzdialená terminálová jednotka (RTU). Obsahuje 32-bitový vysokovýkonný mikroprocesor MCU, vstavaný priemyselný bunkový modul. Poskytuje 8 digitálnych vstupov, 6 analógových alebo PT100 Vstupy odporového snímača teploty (RTD), 4 reléové výstupy, 1 vstup pre snímač okolitého prostredia na monitorovanie teploty a vlhkosti na mieste a sériový port RS485, podporuje rozšírenie 320 I/O tagov cez protokol Modbus RTU. Dokáže monitorovať a prevádzkovať I/O porty pomocou SMS, APP, webového servera, internetu, časovačov a naprogramovaných blokovacích udalostí automaticky. Vstavaný zásobník protokolov TCP/IP Cellular IoT Modbus RTU ho robí vhodným pre aplikácie internetu vecí (IoT), dá sa ľahko prevádzkovať pomocou poskytnutého cloudu, aplikácie a webového servera alebo integrovať do vašich aplikácií IoT podľa TCP. /UDP, alebo integrovaný do SCADA systémov štandardným Modbus TCP protokolom, čo je veľmi užitočné, ak potrebujete diaľkové ovládanie zariadení na mieste s nízkymi nákladmi. Cellular IoT Modbus RTU je navrhnutý pre prácu v drsnom prostredí priemyselných aplikácií, široko používaný v rôznych priemyselných automatizáciách, bezpečnostných monitorovacích systémoch, automatických meracích a riadiacich systémoch, monitorovaní BTS, diaľkovom zbere dát, telemetrických systémoch, automatických riadiacich systémoch. možno použiť ako diaľkový spínač, vzdialené I/O, vzdialené inteligentné PLC, časové spínače. Cellular IoT Modbus RTU možno použiť ako diaľkové ovládanie prístupu na monitorovanie BTS, oprávnení používatelia môžu otvoriť bránu alebo zapnúť stroj pomocou bezplatného hovoru v určenom čase, čo je užitočné pri každodennej údržbe, aby sa ušetril čas tradičných autorizovaných . Cellular IoT Modbus RTU PODPORUJE transparentný prenos dát a funguje ako Modbus Slave cez GPRS/3G/4G/NB-Iot sieť a sériový port RS485. Cellular IoT Modbus RTU možno použiť ako modbus RTU master na čítanie inteligentných meračov, i/O moduly, PLC a konvertuje na SMS výstrahu po spustení prahovej hodnoty alebo prenesie dáta na vzdialený server cez GPRS/3G/4G/NB-IOT sieť.

    180 €aleboDohodou
  • Priemyselné 4G Ethernet diaľkové monitorovanie Modbus na MQTT RTU Gateway

    27.06.2023 | Slovensko

    Cellular IoT RTU je priemyselná trieda, vysoká spoľahlivosť, vysoká stabilita a programovateľná vzdialená terminálová jednotka (RTU). Má zabudovaný 32-bitový vysokovýkonný mikroprocesor MCU, vstavaný priemyselný bunkový modul. Poskytuje 8 digitálnych vstupov, 6 analógových (ultra vysoké 24-bitové rozlíšenie) alebo vstupov PT100 odporového teplotného detektora (RTD), 4 reléové výstupy, 1 vstup pre snímač okolitého prostredia na monitorovanie teploty a vlhkosti na mieste, 1 ethernetový port RJ45 na pripojenie k internetu WAN alebo LAN , podporuje duálnu nano sim kartu, s 2 sériovým portom RS485, podporuje 224 mapovacích registrov cez protokol Modbus RTU. Dokáže automaticky monitorovať a ovládať I/O porty prostredníctvom SMS, APP, webového servera, internetu, časovačov a naprogramovaných blokovacích udalostí. Cellular IoT Modbus RTU je možné použiť na vzdialené PLC cez RS485 alebo ethernetový port, čím sa Modbus RTU/Modbus TCP konvertuje na SMS alebo cloudovú platformu cez ethernet alebo mobilné siete. Cellular IoT Modbus RT Vďaka vstavanému zásobníku protokolov TCP/IP je vhodný pre aplikácie internetu vecí (IoT), dá sa ľahko ovládať pomocou poskytnutého cloudu, aplikácie a webového servera alebo integrovať do vašich aplikácií IoT podľa Ethernetu alebo TCP/UDP. protokolom, alebo integrovaný do SCADA systémov štandardným protokolom Modbus TCP. To je veľmi užitočné, ak potrebujete diaľkové ovládanie zariadení na mieste s nízkymi nákladmi. Cellular IoT Modbus RTU je navrhnutý pre prácu v drsnom prostredí priemyselných aplikácií, široko používaný v rôznych priemyselných automatizáciách, bezpečnostných monitorovacích systémoch, automatických meracích a riadiacich systémoch, monitorovaní BTS, diaľkovom zbere dát, telemetrických systémoch, automatických riadiacich systémoch. Môže byť použitý ako diaľkový spínač, vzdialené I/O, vzdialené inteligentné PLC, časové spínače. Cellular IoT Modbus RTU možno použiť ako diaľkové ovládanie prístupu na monitorovanie BTS, oprávnení používatelia môžu otvoriť bránu alebo zapnúť stroj pomocou bezplatného hovoru v určenom čase, čo je užitočné pri každodennej údržbe, aby sa ušetril čas tradičných autorizovaných . Cellular IoT Modbus RTU podporuje 2 transparentné prenosy dát RS485 a funguje ako Modbus Slave cez sieť GPRS/3G/4G/NB-IoT a sériový port RS485. Navyše, Cellular IoT Modbus RTU možno použiť ako Modbus RTU Master na čítanie inteligentných meračov, I/O modulov, PLC a konvertuje na SMS výstrahu po spustení prahovej hodnoty alebo na prenos dát na vzdialený server cez GPRS/3G/4G/ NB-IOT sieť. 2 RS485 porty je možné použiť jeden ako Modbus RTU Master a druhý ako Slave súčasne.

    120 €aleboDohodou
  • 2DIN+2DO+4AI priemyselný 4G lte Modbus na MQTT AWS RTU Wifi okrajový smerovač

    26.06.2023 | Slovensko

    Cellular Edge IoT Router R40 je priemyselné OpenWrt IoT zariadenie s viacerými funkciami. Integruje funkcie priemyselného smerovača, brány, RTU a DTU do jednej jednotky. Vysoko nákladovo efektívny produkt zjednodušuje IoT systémy znížením hardvérových pripojení a požiadaviek na údržbu. Vďaka dizajnu dual SIM, vstavanému WIFI modulu, ethernetovému pripojeniu a rôznym IO rozhraniam je vhodný pre širokú škálu aplikácií. Najbežnejšími prípadmi použitia sú IoT riešenia pre infraštruktúru (mosty, tunely), poľnohospodárstvo (les), baníctvo, ropu a plyn, vodu a prípady použitia priemyselných tovární. R40 podporuje IPsec, OpenVPN a L2TP VPN, ako aj protokoly ako Modbus a MQTT s lokálnymi výpočtovými schopnosťami pomocou shell skriptov, programovania C alebo Lua. Podpora pripojenia k cloudovej platforme: Súkromný cloud ( KPIIOT alebo Custom MQTT cloud), Alibaba Cloud Platform, AWS Cloud, Huawei Cloud, Thingsboard Cloud Platform. Neustále sa zlepšuje. Nižšie sú uvedené nové pridané funkcie: (1) Odovzdajte iba zmenené údaje v protokole MQTT; (2) Môže deaktivovať mobilný modul; (3) Podpora prispôsobeného formátu údajov v protokole MQTT; (4) Je možné nastaviť cyklus volania hlavného modulu Modbus a časový limit odozvy; (5) Môže nastaviť čas začiatku a konca a počet cyklov časovača; (6) Port LAN/WAN je možné nastaviť manuálne; (7) Port USB môže rozšíriť USB disk a zdieľať ho s počítačmi v sieti LAN. https://devices.amazonaws.com/detail/a3G0h00000AkCvmEAF/Industrial-Cellular-Router Priemyselný bunkový router R40 je kompatibilný s Huawei cloud, AWS IoT Core, MQTT, OPC UA, PLC protokol, Modbus TCP a Modbus RTU Master / Slave. Široko používaný v priemyselných aplikáciách bezdrôtového internetu vecí. Priemyselné bunkové smerovače sa tiež nazývajú priemyselné smerovače 4G, priemyselné smerovače WIFI, priemyselné smerovače VPN, priemyselné smerovače LTE, priemyselné smerovače LTE, bezdrôtové priemyselné smerovače a bezdrôtové priemyselné brány.

    180 €aleboDohodou
  • Priemyselný konvertor Modbus na WiFi IoT Edge Router Gateway

    26.06.2023 | Slovensko

    R10 nie je len smerovač priemyselnej kvality, ale podporuje aj programovateľné logické riadenie, prispôsobené aplikácie a nahrádza PLC. Používa sa ako Modbus RTU/TCP Master na zhromažďovanie údajov, prevod Modbus na protokol MQTT, Transparentný prenos (priechod) a priame pripojenie ku cloudovým platformám, ako je AWS\THINGSBOARD atď. Aplikácie mobilného priemyselného IoT okrajového smerovača: R10 môže poskytovať bezdrôtovú prístupovú sieť a tiež môže vykonávať Modbus Master na prieskumné merače cez porty RS485/232 alebo LAN, potom nahrať údaje na cloudové platformy vo formáte MQTT, napr.: AWS IoT, Thingsboard, Aliyun atď. zákaznícke aplikácie, použite RS485 alebo LAN port na pripojenie I/O modulov, sledovanie dát alebo zapínanie/vypínanie zariadení atď.

    120 €aleboDohodou

Začiatok « Predošlé 1 2 Ďalšie » Posledné

Na účely prispôsobenia obsahu a reklám používame súbory cookie. Zobraziť podrobnosti Akceptovať

Čo je Cookie?

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.

Na čo používame Cookie?

Súbory cookie používame na množstvo cieľov. Používame ich napríklad na ukladanie prístupových údajov, na výber relevantných reklám, na sledovanie počtu návštevníkov na stránke, na zjednodušenie registrácie do nových služieb a na ochranu vašich údajov.

Ako kontrolovať Cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať a/alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.Schovať